Gold gradnja pobjednik 11. Memorijalnog malonogometnog turnira „ Dragutin Ribić – Riba“

Datum objave: 26. 6. 2023.

DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU

SALINOVEC

 

Gold gradnja pobjednik 11. Memorijalnog malonogometnog turnira „ Dragutin Ribić – Riba“

                Društvo za športsku rekreaciju Salinovec  organiziralo je u nedjelju, 25.06.2023. godine  11. Memorijalni malonogometni turnir „ Dragutin Ribić – Riba “. Dragutin Ribić – Riba je bio jedan od ponajboljih nogometaša našeg kraja, velika čast nam je to što je bio aktivan član DŠR Salinovec od prve sekunde pa do kraja svog kratkog života.

Sudjelovalo je dvanaest ekipa i to su: Drvodjelac Ivanec, DŠR Lančić – Knapić, Gregur Invest, Klesarstvo Martinčević , VIL – gradnja – DŠR Salinovec, Gold gradnja, Nani Plus i MM gradnja, ŠRD Vrbno, Trakošćan, MNK Stažnjevec, UŠR Višnjica i Cafe bar Matrix.

Prvo mjesto i 50% od kotizacije, pehar i prijelazni pehar osvojila je ekipaGold gradnje, drugo mjesto  30 % od  kotizacije i pehar osvojila je ekipa DŠR Lančić – Knapića, dok su treće mjesto,  pehar i 20% od kotizacije osvojili igrači iz ekipe UŠR Višnjice.                                                                                             Najbolji strijelac turnira je bio Darko Jagić iz ekipe DŠR Lančić – Knapić, a najbolji golman turnira je bio Dalibor Lukavečki iz ekipe Gold gradnja. Treba napomenuti da su nagrade predavali unuci pokojnog Ribe, a prijelazni pehar predao je tajnik DŠR Salinovec Stjepan Četrtek.

 

U Salinovcu, 26.06.2023. godine.

 

Tajnik DŠR Salinovec: Stjepan Četrtek