Društvo za športsku rekreaciju Salinovec održalo redovnu sjednicu Skupštine

Datum objave: 13. 2. 2023.

DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU

SALINOVEC

 

 

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec održalo redovnu sjednicu Skupštine

 

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec je u subotu 11.02.2023. godine održalo redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine Društva  u prostorijama nove Područne škole Tin Ujević Salinovc sa početkom u 18 sati, uz prisustvovanje natpolovične većine članova Skupštine. Sjednicu je otvorio predsjednik Društva Kruno Lepoglavec, pozdravio je sve prisutne. Zamolio je sve prisutne da se minutom šutnje oda počast preminulim članovima Društva. Zatim je predložio radno predsjedništvo u sastavu: Kruno lepoglavec predsjednik radnog predsjedništva, Ivana Lazar i Stjepan Četrtek članovi radnog predsjedništva. Nakon što su izabrana radna tijela skupštine, izvješće o radu za 2022. g. podnio je tajnik Društva Stjepan Četrtek, dok je o financijskom poslovanju za 2022. godinu izvješće podnijela blagajnica Ivana Lazar, izvješće Nadzornog odbora podnio Kruno Poje predsjednik Nadzornog odbora. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena.

Nakon toga razmotren je program rada za 2023. godinu kojega je predstavio predsjednik Kruno Lepoglavec i financijski plan za 2023. godinu, kojeg je predstavila blagajnica Ivana Lazar.  Program rada i financijski plan su jednoglasno prihvaćeni.

Od gostiju članovima Skupštine su se obratili predsjednik DVD-a Salinovec Matija Štebih, Vjekoslav Ptiček predsjednik KUD-a Salinovec, počasni predsjednik DŠR Salinovec Stjepan Hudoletnjak i tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca Boris Gotal koji su pozdravili sve prisutne pohvalili rad Društva, te mu zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

Kao što se moglo čuti iz izvješća o radu Društvo se vratilo uspješno nakon korone sa svim odrađenim aktivnostima koje smo zacrtali, žao nam je da sve to nisu čuli predstavnici Varaždinske županije, Grada Ivanca, Županijskog saveza sportske rekreacije koji su bili pozvani na Skupštinu ali se nisu udostojali pojaviti.

Druženje se nastavilo do kasnih jutarnjih sati uz muzički sastav „ Tim „.

U Salinovcu, 13.02.2023. godine.

 

 

Tajnik DŠR Salinovec

Stjepan Četrtek